Cherique

Begeleidster

Ik ben begeleidster bij Tikkie Anders. Hiervoor heb ik 8 jaar bij een andere zorgorganisatie gewerkt. Daar heb ik veel ervaring op gedaan door te flexen op verschillende woongroepen en dagbesteding, met voornamelijk veel verantwoordelijke diensten en verpleegtechnische handelingen te verrichten. Ook heb ik op scholen/ BSO ondersteund waar ik een op één begeleiding heb gegeven aan diverse doelgroepen, leeftijden en beperkingen. Uiteindelijk gekozen voor een woongroep bij cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Om toch zoveel mogelijk variatie te behouden.

Ik heb maatschappelijke zorg gehandicaptenzorg gestudeerd. En ik ben sinds 1 juni 2023 werkzaam bij Tikkie Anders.
Bij het zorgkantoor werk ik als ambulant begeleidster voor bijzondere kinderen. Ik ondersteun gezinnen en ik begeleid onze kinderen binnen het speciaal onderwijs.

Waarom ik voor Tikkie Anders heb gekozen is, omdat Ik toe was aan een nieuwe uitdaging en omdat ik het een heel mooi opgezet concept vind. Het werken met bijzondere mensen vind ik geweldig. Het ambulant begeleiden op verschillende locaties geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben blij dat Tikkie Anders op mijn pad is gekomen en ik deze kans heb gekregen.

Ik omschrijf mezelf als een zorgzame, leergierige, hardwerkende en positief persoon die van gezelligheid houd “ik vind het fijn om van iedere dag een andere dag te maken, omdat deze nooit hetzelfde is” Hier draag ik dan graag een steentje aan bij!

Andere Teamleden

Dana

Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Het werken met verschillende bijzondere mensen geeft mij veel energie.

Lees meer over Dana

Christa

Begeleidster

Ik zou mijzelf omschrijven als een eerlijke, zorgzame, spontane, betrouwbare en een hard werkende zorgverlener.

Lees meer over Christa

Mira

Begeleidster

Ik word ontzettend blij om samen met cliënten succeservaringen te beleven, waarvan ze misschien nooit hadden verwacht dat het ze zou gaan lukken.

Lees meer over Mira