Guus

Operationeel Manager / Persoonlijk Begeleider

De afgelopen 9 jaar heb ik als zelfstandig ondernemer een lunchroom gerund vergelijkbaar met Tikkie Anders.
Als papa van een prachtig gezinnetje heb ik het 24/7 aan het werk zijn geruild voor  een nieuwe uitdaging. Ik ken Mark al ruim 15 jaar, wij vertrouwen elkaar onvoorwaardelijk en weten wat we aan elkaar hebben. Vandaar dat Mark mij ook heeft gevraagd om als Operationeel Manager Venray (wonen, lunchroom en creatief atelier) te komen werken bij Tikkie Anders. Deze functie in combinatie met de zorg en begeleiding van deze bijzondere doelgroep vind ik een hele fijne combinatie. Ik ben zorgverlener in hart en nieren met maar een doel; “Iedereen moet de kans hebben om (volwaardig) mee te draaien in de maatschappij”. Ik ben graag onderdeel van deze ontwikkeling voor alle cliënten van Tikkie Anders.
Ik zie er dan ook naar uit om u te ontmoeten om samen te bekijken waar de zorgvraag ligt voor uw kind en uw gezin.

Andere Teamleden

Lincy

Kok - Begeleidster

Mijn motto is: "Gasten het naar de zin maken, onze kanjers de passie en kneepjes van mooie vak leren en met mijn kookkunsten en gulle lach iedereen mooie herinneringen geven"!

Lees meer over Lincy

Ismay

Manager Dagbesteding - Pedagoog

"Ik zelf prijs me gelukkig pedagoog te mogen zijn binnen zo’n mooi bedrijf. Ik zou het voor geen goud meer kunnen missen"

Lees meer over Ismay

Stephan

Operationeel manager - Zorgkantoor

"Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wél kan en in een veilige omgeving"

Lees meer over Stephan