Nicol

Begeleidster

Na jaren gewerkt te hebben in het vastgoed heb ik in 2009 mijn droom gerealiseerd en ben ik gestart met mijn kinderkleding winkel Restyle kids in Son & Breugel.
De winkel heb ik opgebouwd en vervolgens uitgebreid met meer winkeloppervlakte op een mooie locatie in het centrum van Son. In de winkel heb ik 10 jaar met veel plezier en passie gewerkt. Ik heb daar veel mensen ontmoet en mooie gesprekken gevoerd. In Son is de Sint Emiliusschool gevestigd en zodoende kwamen er vaak bijzondere kids in mijn winkel, om helemaal in het nieuw gekleed te worden of om gewoon even gezellig te kletsen. Ik merkte al snel dat ik een warm hart kreeg van deze doelgroep. Toen is het eerste zaadje bij mij geplant.
Na 10 jaar heb ik besloten om mijn winkel te verkopen. De combinatie van opgroeiende kinderen en het drukke bedrijf van mijn man begonnen hun tol te eisen. Ik ben mijn man gaan helpen in zijn bedrijf, maar merkte al snel dat ik mensen om me heen miste. Ik ben daarom, naast mijn kantoorbaan, gaan werken in de herenmode. Toch haalde ik zo geen voldoening uit mijn werk. In die periode ben ik gaan ontdekken wat ik nu “echt” in het leven wilde. Waar word ik nu echt blij van? Wat brengt me geluk en geeft me voldoening? Vragen die je jezelf gaat stellen als je te maken krijgt met het verlies van liefdevolle en belangrijke personen in je leven.
Ik ben gaan onderzoeken of het werken met “bijzondere kinderen” bij mij zou passen. Daarom heb ik Stephan gevraagd of hij tips had over hoe ik dit kon gaan onderzoeken. Om hier een gevoel bij te krijgen, ben ik begonnen met vrijwilligerswerk op zaterdag bij Stichting AllstarZ. Op de allereerste dag was het voor mij al meteen duidelijk; wat een lieve, pure en oprechte kinderen! Ik merkte al snel dat ik niet kon wachten op de volgende zaterdag zodat ik die lieve kids weer zou gaan zien.
Mark geeft me nu de mogelijkheid om bij Tikkie Anders te werken. Ik mag dagelijks werken met pure en lieve kinderen werken. Hoe mooi is dat! Ik ben erg dankbaar voor deze kans die me geboden word, en ga dan ook met heel veel plezier starten.

Andere Teamleden

Dana

Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Het werken met verschillende bijzondere mensen geeft mij veel energie.

Lees meer over Dana

Meike

Begeleidster / Verpleegkundige

Info volgt!

Lees meer over Meike

Samheel

Begeleider

Kinderen hun eigen ik laten zijn en zichzelf in een veilige omgeving laten ontwikkelen, dat is mijn kracht

Lees meer over Samheel