Ymke

De interactie, blijdschap en voldoening die ik hiervoor terugkrijg zijn onbetaalbaar.

Ik ben sociaal pedagogisch hulpverlener binnen Tikkie Anders. In november 2019 ben ik afgestudeerd voor de studie Sociale studies (GGZ) aan de Fontys in Eindhoven. Tien jaar geleden ben ik als vrijwilliger begonnen tijdens mijn voorgaande studie bij Stichting AllstarZ een activiteitenclub voor kinderen met een meervoudige (complexe) beperking. Hier is mijn passie en enthousiasme voor de doelgroep ontstaan. De interactie, blijdschap en voldoening die ik hiervoor terugkrijg zijn onbetaalbaar.

Hierdoor ben ik na mijn studie (November 2019) begonnen bij Tikkie Anders. Bij Tikkie Anders heb ik alle tijd voor de cliënt. Geen cliënt is hetzelfde waardoor de variatie en uitdaging binnen Tikkie Anders groot blijft. Dit daagt mij uit om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan!

Mijn drijfveren zijn dan ook om iedere cliënt een onvergetelijke en fijne dag te bezorgen. Waarin ze genieten en vooral gewoon zichzelf mogen zijn.

Iedere dag heb ik dan ook weer veel zin om aan de slag te gaan.

Andere Teamleden

Rachel

Office Manager / Persoonlijk begeleidster

Mijn motto; We hebben een oplossing, of daar zorgen wij voor.

Lees meer over Rachel

Ismay

Manager Dagbesteding - Pedagoog

Ik zelf prijs me gelukkig pedagoog te mogen zijn binnen zo’n mooi bedrijf. Ik zou het voor geen goud meer kunnen missen.

Lees meer over Ismay

Evie

Begeleidster

Binnen Tikkie Anders werk ik als Persoonlijk begeleider. De cliënten een fijne dag bezorgen dat is wat telt!

Lees meer over Evie