Michelle

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje, elke dag met plezier naar het werk. ik kan je vertellen, dat geeft echt een fantastisch gevoel en is het belangrijkste dat er is! Ik hoop stiekem dat ik nooit actief gebruik hoef te maken van mijn functie als vertrouwenspersoon, maar als het nodig is ben ik er voor het team in Brabant / Gelderland en Limburg. Ik onderhoud korte lijntjes met het hoofdkantoor in Brabant om wel op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen buiten mijn eigen afdeling in Venray.

Bij Tikkie Anders ben ik in 2017 begonnen als stagiaire en ben ik uitgegroeid tot leidinggevende. Elk weekend en tijdens de evenementen was ik in het mooie Venrayse te vinden. Gedurende deze drie jaar ben ik afgestudeerd als Jeugdzorgwerker, ik heb toen helaas, met mijn in pijn hart, afscheid genomen van mijn actieve functie bij Tikkie Anders maar ik ben altijd aangebleven als vertrouwenspersoon voor álle afdelingen van Tikkie Anders. Na mijn studie ben ik gaan werken in de jeugdpsychiatrie en na enkele jaren ben ik gaan werken als coördinerend begeleider in het speciaal onderwijs. Dit heb ik vele jaren met heel veel plezier gedaan! Nu zo veel jaar later ben ik weer terug op het vertrouwde nest in Venray in de functie van operationeel manager voor het wonen, logeren, de dagbesteding en de lunchroom in het Venrayse.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan want ik heb Tikkie Anders nooit losgelaten. Toen Mark mij vroeg of ik vertrouwenspersoon binnen het bedrijf wilde worden, heb ik natuurlijk meteen ‘JA’ gezegd.
Nu ik hoofd van de afdeling Venray wordt moet ik deze functie hier neerleggen om alles goed gescheiden te houden maar ik blijf wel vertrouwenspersoon voor de overige afdelingen in Brabant, Gelderland en Limburg. Mijn collega Katrien is als vertrouwenspersoon aangesteld voor de afdeling Venray. Ook haar tref je aan op onze teampagina.

Los van mijn functie, zitten alle kanjers en collega’s in mijn hart. Hoe bijzonder is het dat je, in de afgelopen jaren dat ik niet in actieve dienst was nog steeds berichtjes krijgt hoe het met je gaat en je gemist wordt. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen en vult het zich met heel veel liefde voor het bedrijf. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kanjers gezien en gehoord worden. Dit doe je naar mijn mening om tijd voor ze te nemen op een rustige manier. Iedereen is uniek, dat maakt het werk zo bijzonder. Deze kanjers verdienen een volwaardige plek in onze maatschappij. Tikkie Anders zorgt hiervoor door de kwaliteit en het op maat gemaakte zorgaanbod die ze bieden. En niet te vergeten… je krijgt er zoveel voor terug!

Terug naar alle teamleden

Andere Teamleden

Evie

Begeleidster

"Binnen Tikkie Anders werk ik als Persoonlijk begeleider. De cliënten een fijne dag bezorgen dat is wat telt"

Lees meer over Evie

Ingrid

Verpleegkundige

"Liefdevolle aandacht en zorg geven aan het kostbaarste wat ouders hebben: hun kind"

Lees meer over Ingrid

Stephan

Operationeel manager - Zorgkantoor

"Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wél kan en in een veilige omgeving"

Lees meer over Stephan