Wij zijn

Bij Tikkie Anders geloven we dat iedereen het verdient om te shinen en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. We zetten ons met hart en ziel in voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met én zonder beperking om hen te ondersteunen en kansen te geven. We noemen specifiek ook zónder beperking omdat ook kinderen, jongeren en jongvolwassenen soms wat extra zorg, aandacht en begeleiding nodig hebben. Hiervoor werken we intensief samen met o.a. Bureau Jeugdzorg, het CJIG, en de diverse gemeenten door heel Brabant, Limburg & Gelderland. We weten dat iedereen uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte programma’s, diensten zorg & begeleiding aan welke afgestemd zijn op de specifieke behoeften van onze cliënten.

We werken samen met onze cliënten (en hun ouders) om hun dromen waar te maken en hun zelfstandigheid te versterken. We helpen hen om hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfvertrouwen te versterken, zodat ze in staat zijn om hun doelen te bereiken en een volwaardig lid van de maatschappij te worden.

Gelijke kansen voor iedereen

Bij ons staat respect, inclusie en persoonlijke groei voorop. We geloven dat iedereen gelijke kansen verdient en daarom streven we ernaar om onze cliënten te helpen om deel te nemen aan de maatschappij en hun potentieel te ontplooien. Met veel flair, professionaliteit, enthousiasme en warmte helpen we kinderen en gezinnen.

Onze dienstverlening is continu in beweging, waarbij de cliënt bij ons echt centraal staat. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en te innoveren, zodat we onze cliënten de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

Mask

Daarom kiezen voor

Missie

Met veel creativiteit, professionaliteit, enthousiasme en warmte ondersteunen wij de kinderen, jongeren en jongvolwassenen en het gezin. De dienstverlening is voortdurend in beweging, waarbij de cliënt echt centraal staat.

Visie

De visie van Tikkie Anders is om al onze cliënten zichzelf in een fijne, prettige, warme maar vooral veilige en vertrouwde omgeving zichzelf te laten ontwikkelen.

Ontzorgen

Nooit meer zelf de planning maken, uren bellen en appen met al je zorgverleners voor je de maand vol hebt, wij nemen je alles uit handen en tellen daar niks extra’s voor.

Meet the Team

Mark

Oprichter en eigenaar van Tikkie Anders

Oprichter en eigenaar van Tikkie Anders. Als jong mannetje wist hij het al, hij wilde de kwetsbaren in onze maatschappij helpen.

Lees meer over Mark

Ismay

Manager Dagbesteding - Pedagoog

"Ik zelf prijs me gelukkig pedagoog te mogen zijn binnen zo’n mooi bedrijf. Ik zou het voor geen goud meer kunnen missen"

Lees meer over Ismay

Stephan

Operationeel manager - Zorgkantoor

"Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wél kan en in een veilige omgeving"

Lees meer over Stephan

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen of het formulier invullen. Indien u telefonisch contact opneemt, vergeet niet 1 van de opties hieronder te selecteren.

Tikkie Anders

E-Mail: info@tikkieanders.nl

 

  • Tel: 0478 852936
  • Optie 1: Voor Lunchroom Tikkie Anders
  • Optie 2: Voor Kantoor Lunchroom Tikkie Anders
  • Optie 3: Voor Zorgkantoor Tikkie Anders
  • Optie 4: Voor Wooninitiatief Tikkie Anders