Onze Partners

De Vries Van Spanje Advocaten

De Vries Van Spanje advocaten vertegenwoordigd de belangen van Tikkie Anders met een bijzondere aandacht voor de bescherming van onze medewerkers.

Zij zetten zich in voor Tikkie Anders als onze organisatie en/of onze medewerkers  in het nauw gedreven worden door onrechtmatig handelen, overheidsingrijpen of als Tikkie Anders ongewild slachtoffer word van stafbare feiten.

Taylor Wessing

Taylor Wessing is een wereldwijd advocatenkantoor dat de meest innovatieve mensen en bedrijven ter wereld bedient, Tikkie Anders is hier een van.

Taylor Wessing vertegenwoordigd net zoals De Vries Van Spanje advocaten de belangen van Tikkie Anders maar zij richten zich voornamelijk op de dagelijkse gang van zaken.
Denk hierbij aan het opstellen van arbeidscontracten, overeenkomsten van opdracht, de algemene voorwaarden van Tikkie Anders, privacy overeenkomsten, wanbetalers, merkbescherming en zo kunnen we nog wel even door gaan. Taylor Wessing is dé partij welke voor Tikkie Anders zorgt dat juridisch gezien alles 100% goed geregeld is.

Elevate the Gym

Elevate The Gym is dé plek waar onze cliënten 1 op 1 personal training krijgen van onze paramedisch sportinstructeurs Martijn & Jeroen.

Zij zorgen er samen met onze pedagogisch begeleiders voor dat onze cliënten fit, gezond en vitaal blijven terwijl zij werken om sterker te worden waarmee zij hun fysiek welbevinden bevorderen.

Branchevereniging kleinschalige zorg

De ontwikkelingen in de PBG stonden aan de basis van hun bestaan. Vanaf dat moment zetten zij zich in voor de belangen van kleinschalig ondernemerschap in de zorg. Deze Zorg-MKB’ers zoals Tikkie Anders zijn immers de broodnodige aanjagers van innovatie in de zorgsector. BVKZ is uitgegroeid tot een effectieve belangenbehartiger en lobbyist op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Stichting Nederland Hartveilig

Alle vestigingen van Tikkie Anders zijn uitgerust met een AED

Een AED redt levens. De enige remedie voor een acute hartstilstand is een shock van een AED, waarbij er een overlevingskans van maar liefst 70% is als deze binnen 6 minuten wordt ingezet. Jaarlijks zijn ruim 15.000 Nederlanders het slachtoffer van een acute hartstilstand.

Een acute hartstilstand komt altijd onverwacht en elke minuut daalt de overlevingskans met 10%. Iedere seconde telt. Een ambulance is vaak niet binnen 6 minuten ter plaatse. Daarom is een AED in uw omgeving zo belangrijk.

Stichting Nederland Hartveilig voorziet Tikkie Anders op álle vestigingen van een AED welke ook toegankelijk is voor de omgeving en is aangesloten op HartslagNu

Klachtenregeling & geschillencommissie

Tikkie Anders Voldoet aan alle eisen van de Wkkgz.

De Wkkgz geldt voor alle zorgaanbieders zo ook voor Tikkie Anders.

Daarom heeft Tikkie Anders zich aangesloten bij “Er is iets mis gegaan”

De onafhankelijke klachtenregeling en door VWS erkende geschillencommissie!*
Overal waar professionals iedere dag gedreven hun werk uitvoeren kan er iets mis gaan. Dat is vervelend. De kunst is om zo snel mogelijk een oplossing te vinden en het vertrouwen wederzijds te herstellen.

KLS van den Berg

Jaarlijks behalen álle medewerkers van Tikkie Anders de verlening van hun diploma’s

Al vanaf dag één onderhoud Tikkie Anders al haar scholingen bij KLS van den Berg.

Alle medewerkers van Tikkie Anders beschikken dan ook over een BHV diploma en een Oranje Kruis diploma met de aantekeningen:

  • Reanimatie & AED
  • Eerste hulp aan kinderen
  • Sportletsels
  • Verbandleer

Daarnaast loopt de accreditatie van onze verpleegkundige via een door KLS ingeschakelde partner

IP4SURE

IP4Sure zorgt er met securitymaatregelen voor dat het stelen van onze cliëntgegevens een stuk lastiger wordt.

Cyber security met passie voor techniek en oog voor de mens. De beste cyber security? Die gaat verder dan het buiten houden van cybercriminelen en het voorkomen van datalekken. IP4Sure helpt Tikkie Anders met het realiseren van niet alleen de veiligste, maar ook de meest gebruikvriendelijke oplossingen.

Cliëntgegevens:

We mogen erop vertrouwen dat die veilig opgeslagen zijn. Toch? Helaas blijkt dat dat in de praktijk niet altijd op gaat. Zorgorganisaties blijven een interessant doelwit voor cybercriminelen.
Voor zorgorganisaties zijn er dan twee keuzes: de kop in het zand steken of werken aan een veiligere dataopslag. Tikkie Anders koos voor het tweede. Tikkie Anders mag misschien een kleinschalige organisatie zijn: ze werken wel met gevoelige informatie.

PLAQT Sign & Design

PLAQT is onze partner voor al onze reclame uitingen, ons design  en nog veel meer!

Vanaf dag een dat er een bedrijfswagen van Tikkie Anders op de weg kwam is deze gemaakt door Tim, eigenaar van PLAQT.

Vriend en collega ondernemer Tim steekt het volledige wagenpark van Tikkie Anders in een flitsend paars jasje.

Maar niet alleen ons wagenpark komt bij  PLAQT vandaan.
Onze volledige huisstijl is ontworpen door Tim.

  • Onze logo’s
  • De Gevelreclame
  • De enorme banner in onze lunchroom in Venray
  • Onze Corona Desinfectie Zuil

PLAQT in de persoon van Tim maakt het allemaal voor ons!

Bekkering Media

BekkeringMedia is een resultaatgericht online marketing bureau. Maar niet zomaar een. Onze focus ligt uitsluitend op de mooie zorgsector die ons land kent. Daar ligt dan ook onze expertise. Het is onze missie om de zorg in ons land op de kaart te zetten en het prachtige werk dat professionals verrichten kracht bij te zetten.

Als online partner in zorgmarketing zijn wij gespecialiseerd in het werven van zorgpersoneel, het binnenhalen van nieuwe klanten/cliënten en het vergroten van de online zichtbaarheid. Met onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing en de zorg, staan wij dagelijks klaar om de doelen van onze klanten te behalen.

Revolution PT

“De Tikkie Anders Sportclub”.
Want ook bijzondere kinderen hebben recht op een eigen sportclubje!

Elke oefening wordt volledig op maat, naar de behoefte en de mogelijkheden van de bijzondere kinderen samengesteld. Op deze manier werken we aan de gezondheid , motoriek, het gewicht en de conditie van de kinderen.

Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 bij Revolution PT aan de Berg in hartje Nuenen.

Ruim 10 kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben hier hun eigen sportclubje.
Tikkie Anders staat garant voor de zorg en begeleiding en de professionals van RevolutionPT zorgen voor een verantwoorde training.

De vaste en vertrouwde zorgverlener van Tikkie Anders sport sámen met de kinderen en zorgt voor de zorg en begeleiding van de kinderen met een verstandelijke beperking terwijl de trainers van RevolutionPT er voor zorgen dat de oefeningen verantwoord uitgevoerd worden.