Anna-Louise

Voor mij is elke dag bij Tikkie Anders weer een cadeautje!

Mark nodigde me uit voor een gesprek en het was weer zoals vanouds! Wat was ik blij maar nu ik wederom met Mark en de rest van het team mag werken ben ik nog blijer. Ik ga graag knutselen, wandelen, zwemmen, en heerlijk snoezelen met de kinderen.

Ik ben moeder van twee mooie dochters ik woon samen met mijn vriend en die heeft ook nog eens 3 kinderen dus lekker gezellig druk met 5 lieve kids in huis.

Ik ben verzorgende binnen het team van Tikkie Anders en ik vindt het echt super leuk en fijn om met zulke bijzondere kinderen en jongeren te werken.

Ik heb jaren lang vrijwilligerswerk gedaan bij de vrijwilligers en kinderen welke nog steeds bij Stichting AllstarZ zijn, ik heb heel lang gewerkt op de Emiliusschool in Son en Breugel en ook nog vrijwilligerswerk gedaan bij de Revak in Nuenen.

Daarom vindt ik het ook super dat ik bij Tikkie anders mag werken. Toen ik online de vacature zag dacht ik “even proberen” want ik wilde zo graag weer binnen dit mooie bedrijf werken. Tot mijn grote verassing was Mark de eigenaar. Hem ken ik al toen hij als 12 jarig mannetje binnen kwam wandelen bij ons gezamenlijke vrijwilligerswerk waar ik wederom mijn intrede heb gemaakt.

Andere Teamleden

Manouk

Begeleidster

"Ik word blij van het werken met kinderen met een hulpvraag. En mijn dag is pas echt geslaagd als de kinderen een leuke en ontspannen dag hebben gehad"

Lees meer over Manouk

Elly

Begeleidster

"Ieder mens is uniek en een beperking hoeft in mijn ogen absoluut geen beperking te zijn"!

Lees meer over Elly

Ingrid

Verpleegkundige

"Liefdevolle aandacht en zorg geven aan het kostbaarste wat ouders hebben: hun kind"

Lees meer over Ingrid