Anna-Louise

Voor mij is elke dag bij Tikkie Anders weer een cadeautje!

Mark nodigde me uit voor een gesprek en het was weer zoals vanouds! Wat was ik blij maar nu ik wederom met Mark en de rest van het team mag werken ben ik nog blijer. Ik ga graag knutselen, wandelen, zwemmen, en heerlijk snoezelen met de kinderen.

Ik ben moeder van twee mooie dochters ik woon samen met mijn vriend en die heeft ook nog eens 3 kinderen dus lekker gezellig druk met 5 lieve kids in huis.

Ik ben verzorgende binnen het team van Tikkie Anders en ik vindt het echt super leuk en fijn om met zulke bijzondere kinderen en jongeren te werken.

Ik heb jaren lang vrijwilligerswerk gedaan bij de vrijwilligers en kinderen welke nog steeds bij Stichting AllstarZ zijn, ik heb heel lang gewerkt op de Emiliusschool in Son en Breugel en ook nog vrijwilligerswerk gedaan bij de Revak in Nuenen.

Daarom vindt ik het ook super dat ik bij Tikkie anders mag werken. Toen ik online de vacature zag dacht ik “even proberen” want ik wilde zo graag weer binnen dit mooie bedrijf werken. Tot mijn grote verassing was Mark de eigenaar. Hem ken ik al toen hij als 12 jarig mannetje binnen kwam wandelen bij ons gezamenlijke vrijwilligerswerk waar ik wederom mijn intrede heb gemaakt.

Andere Teamleden

Ymke

Sociaal pedagogisch hulpverlener

De interactie, blijdschap en voldoening die ik hiervoor terugkrijg zijn onbetaalbaar.

Lees meer over Ymke

Lysanne

Chef-kok

Ik vind het fijn om iedereen op zijn eigen manier te kunnen ondersteunen en het vak in de horeca te kunnen leren.

Lees meer over Lysanne

Michelle

Vertrouwenspersoon

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje…

Lees meer over Michelle