Claudia

Ik ben Claudia en ik ben in 2011 begonnen met werken binnen de gehandicaptenzorg. Ik heb de opleidingen Helpende Zorg & Welzijn, medewerker Maatschappelijke zorg en Verpleegkundige gevolgd en behaald.

In de jaren vanaf 2011 heb ik met diverse doelgroepen gewerkt, maar het jaar dat ik met kinderen met een beperking heb mogen werken bleef mij het meeste bij. Daarom ben ik ook vereerd dat ik binnen Tikkie Anders aan de slag mag als Begeleider.

Ik woon nu een aantal jaren in Venray samen met mijn man, dochter en hond. Maar wij komen oorspronkelijk uit Deurne. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig maar ik maak ook graag uitstapjes met mijn gezin.

Ik kijk er erg naar uit om te gaan beginnen binnen Tikkie Anders en vooral om iedereen te leren kennen en leuke herinneringen te maken.

Mijn motto: “If you can dream it, you can do it!”

Andere Teamleden

Lancy

Begeleidster

"Ik vind het belangrijk om onze kanjers de aandacht en liefde te geven die ze verdienen. Om samen te kijken naar de mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen en met een grote glimlach naar huis te gaan"

Lees meer over Lancy

Mark

Oprichter en eigenaar van Tikkie Anders

Oprichter en eigenaar van Tikkie Anders. Als jong mannetje wist hij het al, hij wilde de kwetsbaren in onze maatschappij helpen.

Lees meer over Mark

Michelle

Vertrouwenspersoon

"Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje"

Lees meer over Michelle