Lysanne

Chef-kok

Ik ben Lysanne, ik woon in Wageningen en ik ben getrouwd met Anthony en samen hebben we twee hele lieve kindjes. Sinds 1 augustus 2023 ben ik chef-kok bij Tikkie Anders Venray.

Mijn passie is koken en zorgen. Al vanaf jongs af aan wilde ik graag kok worden. Toen ik 12 jaar oud was, ben ik daarom naar het vmbo de Rooi Pannen in Eindhoven gegaan. En daarna ben ik doorgestroomd naar het mbo op de Rooi Pannen en daar heb ik al mijn koksdiploma’s behaald.

Ik heb in verschillende horecagelegenheden gewerkt als souschef en chef-kok en daarbij heb ik ook gewerkt met deze mooie en fijne doelgroep. Dit maakt mijn werk nog leuker. En ik vind het fijn om iedereen op zijn eigen manier te kunnen ondersteunen en te leren over de keuken.

Ik ken Mark al mijn hele leven. Ik ben als buurmeisje in het huis naast Mark opgegroeid. Mijn zus Carlinde, die af en toe ook meehelpt bij Stichting AllstarZ, zat vroeger 8 jaar lang bij Mark in de klas. Ik vind het daarom ook erg leuk en een hele eer dat Mark mij heeft gevraagd om bij Tikkie Anders Venray te komen werken. Ik hoop hier nog vele jaren met plezier te mogen werken.

Andere Teamleden

Ismay

Manager Dagbesteding - Pedagoog

Ik zelf prijs me gelukkig pedagoog te mogen zijn binnen zo’n mooi bedrijf. Ik zou het voor geen goud meer kunnen missen.

Lees meer over Ismay

Cherique

Begeleidster

Ik vind het fijn om van iedere dag een andere dag te maken, omdat deze nooit hetzelfde is. Hier draag ik dan graag een steentje aan bij!

Lees meer over Cherique

Evie

Begeleidster

Binnen Tikkie Anders werk ik als Persoonlijk begeleider. De cliënten een fijne dag bezorgen dat is wat telt!

Lees meer over Evie