Lysanne

Chef-kok

Ik ben Lysanne, ik woon in Wageningen en ik ben getrouwd met Anthony en samen hebben we twee hele lieve kindjes. Sinds 1 augustus 2023 ben ik chef-kok bij Tikkie Anders Venray.

Mijn passie is koken en zorgen. Al vanaf jongs af aan wilde ik graag kok worden. Toen ik 12 jaar oud was, ben ik daarom naar het vmbo de Rooi Pannen in Eindhoven gegaan. En daarna ben ik doorgestroomd naar het mbo op de Rooi Pannen en daar heb ik al mijn koksdiploma’s behaald.

Ik heb in verschillende horecagelegenheden gewerkt als souschef en chef-kok en daarbij heb ik ook gewerkt met deze mooie en fijne doelgroep. Dit maakt mijn werk nog leuker. En ik vind het fijn om iedereen op zijn eigen manier te kunnen ondersteunen en te leren over de keuken.

Ik ken Mark al mijn hele leven. Ik ben als buurmeisje in het huis naast Mark opgegroeid. Mijn zus Carlinde, die af en toe ook meehelpt bij Stichting AllstarZ, zat vroeger 8 jaar lang bij Mark in de klas. Ik vind het daarom ook erg leuk en een hele eer dat Mark mij heeft gevraagd om bij Tikkie Anders Venray te komen werken. Ik hoop hier nog vele jaren met plezier te mogen werken.

Andere Teamleden

Kim

Verzorgende IG / Begeleidster specifieke doelgroepen

Wat ik belangrijk vindt is dat er zorg op maat geboden wordt. Dat je voldoende tijd hebt om de zorg en aandacht te geven die nodig is en om een fijne dag te kunnen bieden.

Lees meer over Kim

Stephan

Operationeel manager Zorgkantoor

Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.

Lees meer over Stephan

† Tonnie van Asten | 21-08-2022

Manager Zorg - Zorgkantoor

TER NAGEDACHTENIS AAN ONZE MANAGER ZORG - ZORGKANTOOR

Lees meer over † Tonnie van Asten | 21-08-2022