Michelle

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje, elke dag met plezier naar het werk.. ik kan je vertellen, dat geeft echt een fantastisch gevoel en is het belangrijkste dat er is! Ik hoop stiekem dat ik nooit actief gebruik hoef te maken van mijn functie als vertrouwenspersoon.. Ik kom natuurlijk wel graag voor een heerlijke cappuccino, een stuk warm appelgebak of een heerlijke lunch naar de dagbesteding in Venray.

Ondanks dit, ben ik blij dat ik een hele warme band heb met het team van Tikkie Anders!

Bij Tikkie Anders ben ik in 2017 begonnen als stagiaire en ben ik uitgegroeid tot leidinggevende. Elk weekend en tijdens de evenementen was ik in het mooie Venrayse te vinden. Gedurende deze drie jaar ben ik afgestudeerd als Jeugdzorgwerker en heb ik toen helaas, met mijn in pijn hart, afscheid genomen van Tikkie Anders. Na mijn studie ben ik gaan werken in de jeugdpsychiatrie en inmiddels ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider in het speciaal onderwijs.
Tja, nu denk je misschien afscheid? Wat moet je dan op de website van Tikkie Anders? Dat zal ik eens vertellen…

Ik heb Tikkie Anders nooit losgelaten. Toen Mark mij vroeg of ik vertrouwenspersoon binnen het bedrijf wilde worden, heb ik natuurlijk meteen ‘JA’ gezegd. Los van deze functie, zijn alle kanjers en collega’s in mijn hart blijven zitten. Hoe bijzonder is het dat je, na inmiddels twee jaar na mijn afscheid verder, nog steeds berichtjes krijgt hoe het met je gaat en je gemist wordt. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen en vult het zich met heel veel liefde voor het bedrijf. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kanjers gezien en gehoord worden. Dit doe je naar mijn mening om tijd voor ze te nemen op een rustige manier. Iedereen is uniek, dat maakt het werk zo bijzonder. Deze kanjers verdienen een volwaardige plek in onze maatschappij. Tikkie Anders zorgt hiervoor door de kwaliteit en het op maat gemaakte zorgaanbod die ze bieden. En niet te vergeten… je krijgt er zoveel voor terug!

Terug naar alle teamleden

Andere Teamleden

Katrien

Kindercoach - Begeleidster

Mijzelf beschikbaar stellen voor deze kinderen en hun ouders is voor mij mijn lust en mijn leven.

Lees meer over Katrien

† Tonnie van Asten | 21-08-2022

Manager Zorg - Zorgkantoor

TER NAGEDACHTENIS AAN ONZE MANAGER ZORG - ZORGKANTOOR

Lees meer over † Tonnie van Asten | 21-08-2022

Stephan

Operationeel manager Zorgkantoor

Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.

Lees meer over Stephan