Michelle

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje, elke dag met plezier naar het werk.. ik kan je vertellen, dat geeft echt een fantastisch gevoel en is het belangrijkste dat er is! Ik hoop stiekem dat ik nooit actief gebruik hoef te maken van mijn functie als vertrouwenspersoon.. Ik kom natuurlijk wel graag voor een heerlijke cappuccino, een stuk warm appelgebak of een heerlijke lunch naar de dagbesteding in Venray.

Ondanks dit, ben ik blij dat ik een hele warme band heb met het team van Tikkie Anders!

Bij Tikkie Anders ben ik in 2017 begonnen als stagiaire en ben ik uitgegroeid tot leidinggevende. Elk weekend en tijdens de evenementen was ik in het mooie Venrayse te vinden. Gedurende deze drie jaar ben ik afgestudeerd als Jeugdzorgwerker en heb ik toen helaas, met mijn in pijn hart, afscheid genomen van Tikkie Anders. Na mijn studie ben ik gaan werken in de jeugdpsychiatrie en inmiddels ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider in het speciaal onderwijs.
Tja, nu denk je misschien afscheid? Wat moet je dan op de website van Tikkie Anders? Dat zal ik eens vertellen…

Ik heb Tikkie Anders nooit losgelaten. Toen Mark mij vroeg of ik vertrouwenspersoon binnen het bedrijf wilde worden, heb ik natuurlijk meteen ‘JA’ gezegd. Los van deze functie, zijn alle kanjers en collega’s in mijn hart blijven zitten. Hoe bijzonder is het dat je, na inmiddels twee jaar na mijn afscheid verder, nog steeds berichtjes krijgt hoe het met je gaat en je gemist wordt. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen en vult het zich met heel veel liefde voor het bedrijf. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kanjers gezien en gehoord worden. Dit doe je naar mijn mening om tijd voor ze te nemen op een rustige manier. Iedereen is uniek, dat maakt het werk zo bijzonder. Deze kanjers verdienen een volwaardige plek in onze maatschappij. Tikkie Anders zorgt hiervoor door de kwaliteit en het op maat gemaakte zorgaanbod die ze bieden. En niet te vergeten… je krijgt er zoveel voor terug!

Terug naar alle teamleden

Andere Teamleden

Ismay

Manager Dagbesteding - Pedagoog

"Ik zelf prijs me gelukkig pedagoog te mogen zijn binnen zo’n mooi bedrijf. Ik zou het voor geen goud meer kunnen missen"

Lees meer over Ismay

Lancy

Begeleidster

"Ik vind het belangrijk om onze kanjers de aandacht en liefde te geven die ze verdienen. Om samen te kijken naar de mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen en met een grote glimlach naar huis te gaan"

Lees meer over Lancy

Elly

Begeleidster

"Ieder mens is uniek en een beperking hoeft in mijn ogen absoluut geen beperking te zijn"!

Lees meer over Elly