Stephan

Operationeel manager zorgkantoor

Jarenlang heb ik als teamleider allerlei teams aangestuurd en projecten gedraaid. Targets nagejaagd en veranderingen doorgevoerd. Totdat je plotseling geconfronteerd wordt met het overlijden van een van de kinderen uit je gezin. Dan is dat “scoren” opeens niet meer belangrijk en ga je nadenken over wat de zin van het leven nu eigenlijk is. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat de zin van het leven is dat je het leven zin geeft. Daarom zijn mijn vrouw en ik in 2019 gestart als vrijwilliger bij Stichting AllstarZ. Ik merkte dat ik in zo’n omgeving kan bijdragen aan het zin geven van het leven van anderen en daarmee ook aan dat van mijzelf. Sinds 2020 begeleid ik wekelijks een aantal kinderen bij de Sportclub van Tikkie Anders, ben nog steeds enthousiast vrijwilliger bij AllstarZ en ga mee met de AllstarZ Vakanties. Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.
Begin 2021 heeft Mark mij gevraagd om binnen zijn Tikkie Anders team aan het werk te gaan en ik kreeg hier direct een goed gevoel van. Mijn functie binnen het Zorgkantoor van Tikkie Anders is operationeel manager. Tegelijkertijd wil ik ook graag contact met de mensen waar het allemaal om draait. Daarom besteed ik een deel van mijn tijd als begeleider en zal ik me bemoeien met het organisatorische deel van Tikkie Anders.
Ik zie er naar uit kennis met je te maken!

Andere Teamleden

Stephan

Operationeel manager Zorgkantoor

Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.

Lees meer over Stephan

Michelle

Vertrouwenspersoon

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje…

Lees meer over Michelle

Ans

Begeleidster

Ik werk als begeleidster binnen de dagbesteding van Tikkie Anders. Hoe ik daar terecht gekomen ben is een lang verhaal.

Lees meer over Ans