Stephan

Operationeel manager zorgkantoor

Jarenlang heb ik als teamleider allerlei teams aangestuurd en projecten gedraaid. Targets nagejaagd en veranderingen doorgevoerd. Totdat je plotseling geconfronteerd wordt met het overlijden van een van de kinderen uit je gezin. Dan is dat “scoren” opeens niet meer belangrijk en ga je nadenken over wat de zin van het leven nu eigenlijk is. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat de zin van het leven is dat je het leven zin geeft. Daarom zijn mijn vrouw en ik in 2019 gestart als vrijwilliger bij Stichting AllstarZ. Ik merkte dat ik in zo’n omgeving kan bijdragen aan het zin geven van het leven van anderen en daarmee ook aan dat van mijzelf. Sinds 2020 begeleid ik wekelijks een aantal kinderen bij de Sportclub van Tikkie Anders, ben nog steeds enthousiast vrijwilliger bij AllstarZ en ga mee met de AllstarZ Vakanties. Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.
Begin 2021 heeft Mark mij gevraagd om binnen zijn Tikkie Anders team aan het werk te gaan en ik kreeg hier direct een goed gevoel van. Mijn functie binnen het Zorgkantoor van Tikkie Anders is operationeel manager. Tegelijkertijd wil ik ook graag contact met de mensen waar het allemaal om draait. Daarom besteed ik een deel van mijn tijd als begeleider en zal ik me bemoeien met het organisatorische deel van Tikkie Anders.
Ik zie er naar uit kennis met je te maken!

Andere Teamleden

Kim

Verzorgende IG / Begeleidster specifieke doelgroepen

Wat ik belangrijk vindt is dat er zorg op maat geboden wordt. Dat je voldoende tijd hebt om de zorg en aandacht te geven die nodig is en om een fijne dag te kunnen bieden.

Lees meer over Kim

Anna-Louise

Verzorgende

Voor mij is elke dag bij Tikkie Anders weer een cadeautje!

Lees meer over Anna-Louise

Zoë

Manager zorg - Lunchroom / Cadeauwinkel / Wonen

Ik ben bij Tikkie Anders helemaal op mijn plek. Ik ben trots als een pauw op al onze kanjers die met volle overgave…

Lees meer over Zoë