Mark

Oprichter en eigenaar van Tikkie Anders

Als jong mannetje wist hij het al, hij wilde de kwetsbaren in onze maatschappij helpen.

Als kind had hij een bijzondere band met zijn oom welke een meervoudig complexe beperking had.
Twee handen op een buik waren zij. Mark was oprecht trots dat Ton zijn oom was. Helaas overleed hij op jonge leeftijd. Ondanks het verdriet kon Mark dit wereldje niet missen en is hij op 12 jarige leeftijd gestart met zijn vrijwilligerswerk voor bijzondere kinderen en jongeren en hij is nooit meer gestopt. Mark doet al 25 jaar vrijwilligerswerk en hij is slechts 4 zaterdagen afwezig geweest. Vanuit deze bezielende passie heeft hij ook drie stichtingen opgericht voor bijzondere kinderen, hun broertjes en zusjes en Mark organiseert geheel op vrijwillige basis vakanties.

Na zijn studie heeft Mark veel ervaring opgedaan in verschillende organisaties binnen de zorgsector. Hij heeft altijd enorm genoten van zijn werk maar het “instellingsgevoel” heeft hem altijd laten dromen voor zichzelf te starten en een kleine en warme organisatie te starten waar hij en zijn zorgverleners zo dicht bij de gezinnen staan dat het zo fijn en vertrouwd voelt dat je niet meer in de gaten hebt dat er iemand in je huis rond loopt en dat je ten alle tijden jezelf kan zijn en kan blijven.

Daarnaast is Mark oprichter en trotse bestuurder van Stichting AllstarZ: waar iedereen van A tot Z welkom is. Mark zijn visie is, als het met hem goed gaat wil hij er ook belangeloos voor zorgen dat het met anderen ook goed gaat. Dit is hem naast zijn vrijwilligerswerk gelukt door Tikkie Anders te starten in 2013 en dit kleine, warme bedrijf is inmiddels een begrip in heel Brabant, Limburg & Gelderland.

Terug naar alle teamleden

Andere Teamleden

Stephan

Operationeel manager Zorgkantoor

Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.

Lees meer over Stephan

Elly

Begeleidster

Ieder mens is uniek en een beperking hoeft in mijn ogen absoluut geen beperking te zijn!

Lees meer over Elly

Evie

Begeleidster

Binnen Tikkie Anders werk ik als Persoonlijk begeleider. De cliënten een fijne dag bezorgen dat is wat telt!

Lees meer over Evie