Zoë

Manager zorg - Lunchroom / Cadeauwinkel / Wonen

Ik ben Manager Zorg voor de lunchroom, de cadeauwinkel en de woonvoorziening voor Tikkie Anders Limburg.

Ik ben in 2017 afgestudeerd als Sociaal pedagogisch hulpverlener met een creatieve twist aan de HAN in Nijmegen. Al vanaf het begin (oktober 2013) ben ik onderdeel van het dreamteam van Tikkie Anders. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de verslavingszorg als verslavingsdeskundige.

Ik ben bij Tikkie Anders helemaal op mijn plek. Ik ben trots als een pauw op al onze kanjers die met volle overgave onze gasten een bijzondere ervaring bieden. Door het enthousiasme en de gedeelde passie voor ons vak ga ik iedere dag weer met een grote glimlach naar mijn werk. Samen maken wij er iedere dag weer een feestje van en leggen wij onze gasten met alle liefde in de watten.

Andere Teamleden

Stephan

Operationeel manager Zorgkantoor

Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.

Lees meer over Stephan

Anna-Louise

Verzorgende

Voor mij is elke dag bij Tikkie Anders weer een cadeautje!

Lees meer over Anna-Louise

Lancy

Begeleidster

Ik vind het belangrijk om onze kanjers de aandacht en liefde te geven die ze verdienen. Om samen te kijken naar de mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen en met een grote glimlach naar huis te gaan

Lees meer over Lancy