Ismay

Manager Dagbesteding - Pedagoog

Vanaf 2013 werk ik als pedagoog voor Tikkie Anders op een manier welke voor ons, de collega’s en de gezinnen goed voelt. De korte lijntjes vinden wij erg belangrijk. Zo hebben alle ouders en medewerkers ons rechtstreekse nummer zodat wij ten alle tijden voor hen bereikbaar zijn. Ons werk stopt niet als wij naar huis gaan, wij zijn er altijd voor onze gezinnen en onze medewerkers, ook om gewoon even je hart te luchten.

Tijdens mijn diverse pedagogische studies heb ik veel ervaring opgedaan.

Van de (bijzondere) kinderopvang, gezinscoach, ouderenthuiszorg, tot aan het individueel begeleiden van onze bijzondere kinderen in het speciaal onderwijs.

Ik vind het belangrijk om mijn horizon te verbreden en samen met mijn collega’s onze kennis up-to-date te houden voor het bedrijf.

Wat ons nu zo bijzonder maakt?
Wij werken eigenlijk alleen met zorgverleners die wij of onze medewerkers al langere tijd kennen en vertrouwen. Wij kunnen alleen garant staan voor de kwaliteit van zorg als wij 100%  vertrouwen hebben in ons team en dat hebben wij.

Terug naar alle teamleden

Andere Teamleden

Ismay

Manager Dagbesteding - Pedagoog

Ik zelf prijs me gelukkig pedagoog te mogen zijn binnen zo’n mooi bedrijf. Ik zou het voor geen goud meer kunnen missen.

Lees meer over Ismay

Amber

Verzorgende IG

Ik vind het belangrijk dat ik een vertrouwde basis voor een cliënt kan zijn, ze de aandacht en liefde kan geven die ze verdienen en nodig hebben.

Lees meer over Amber

Ans

Begeleidster

Ik werk als begeleidster binnen de dagbesteding van Tikkie Anders. Hoe ik daar terecht gekomen ben is een lang verhaal.

Lees meer over Ans