Chris

Verzorgende IG

Ik ben Chris, ik woon in Eindhoven samen met mijn vrouw en 2 dochters.

Dat ik affiniteit met mensen met een beperking heb merkte ik al lang geleden. Ik heb 16 jaar samen met mijn collega muzikanten de openingen verzorgd van Concerti Fetti, het concert voor mensen met een beperking, dit was voor mij altijd het mooiste optreden van het jaar wat we mochten verzorgen. Sinds jaar en dag geef ik met (ondertussen oud-) collega’s workshops bij het Klaverhuis in Best, dit is een woonvorm voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. De door de bewoners gemaakte cupcakes, bonbons en bijvoorbeeld pepernoten worden hierna altijd gedoneerd aan de voedselbank in Best.

Sinds 2016 ben ik vrijwilliger bij Stichting AllstarZ. Ik had al veel afiniteit met deze doelgroep maar sinds ik hier gestart ben is mijn hart echt verkocht aan het werken met deze bijzondere doelgroep.

Bij zowel Stichting AllstarZ als Tikkie Anders staat Mark aan het roer, we weten wat we aan elkaar hebben en toen hij mij eind 2023 vroeg de overstap naar Tikkie Anders te maken heb ik besloten de kans te grijpen om bij Tikkie Anders te beginnen.

Hier voel ik me op mijn plek en ga ik elke dag gelukkig naar mijn werk. Ik merkte bij het werken op mijn voormalige woongroep dat ik regelmatig te weinig tijd heb om in de gaan op de behoeften van de individuele cliënten, je hebt maar beperkt tijd om iedereen de aandacht te geven die ze eigenlijk nodig hebben. De 1 op 1 begeleiding die ik bij Tikkie Anders wel kan geven is dan ook de voornaamste reden om bij Tikkie Anders te werken en hier geniet ik intens van.

 

Andere Teamleden

Lysanne

Chef-kok

Ik vind het fijn om iedereen op zijn eigen manier te kunnen ondersteunen en het vak in de horeca te kunnen leren.

Lees meer over Lysanne

Manouk

Begeleidster

Ik word blij van het werken met kinderen met een hulpvraag. En mijn dag is pas echt geslaagd als de kinderen een leuke en ontspannen dag hebben gehad.

Lees meer over Manouk

Ans

Begeleidster

Ik werk als begeleidster binnen de dagbesteding van Tikkie Anders. Hoe ik daar terecht gekomen ben is een lang verhaal.

Lees meer over Ans