Kim

Verzorgende IG/Begeleidster specifieke doelgroepen

Mijn naam is Kim , In 2019 ben ik afgestudeerd als Verzorgende IG/Begeleidster specifieke doelgroepen. De eerste vier jaar na het behalen van mijn diploma heb ik op een andere plek gewerkt en ik ben al een jaren met veel plezier vrijwilliger in de Gehandicaptenzorg.

Omdat ik zoveel plezier en energie uit deze bijzondere doelgroep haal heb ik de keuze gemaakt om binnen deze sector te gaan werken en vond mijn plek bij Tikkie Anders.

Tijdens mijn gesprek met Mark en Stephan werd al snel duidelijk dat Tikkie anders een zorgbedrijf is waar met kennis, passie, warmte en liefde zorg geboden wordt. Ik was direct overtuigd hier heel graag aan de slag te willen gaan.

Wat ik belangrijk vindt is dat er zorg op maat geboden wordt. Dat je voldoende tijd hebt om de zorg en aandacht te geven die nodig is en om een fijne dag te kunnen bieden.

Mijn doel binnen Tikkie Anders is om echt iets te kunnen betekenen voor de kinderen en hun familie/betrokkenen. Zoals de ontwikkeling bevorderen, samen plezier maken maar vooral een lach op een gezicht toveren!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen hele mooie , leerzame, grappige en gezellige momenten te beleven!

Andere Teamleden

Meike

Begeleidster / Verpleegkundige

Voor mij staat het geluk van cliënt centraal. Een veilige ruimte moet er voor de cliënt zijn, zijn zelfredzaamheid gestimuleerd worden en vanuit daar verder kijken.

Lees meer over Meike

Katrien

Kindercoach - Begeleidster

Mijzelf beschikbaar stellen voor deze kinderen en hun ouders is voor mij mijn lust en mijn leven.

Lees meer over Katrien

Zoë

Manager zorg - Lunchroom / Cadeauwinkel / Wonen

Ik ben bij Tikkie Anders helemaal op mijn plek. Ik ben trots als een pauw op al onze kanjers die met volle overgave…

Lees meer over Zoë