Kim

Verzorgende IG/Begeleidster specifieke doelgroepen

Mijn naam is Kim , In 2019 ben ik afgestudeerd als Verzorgende IG/Begeleidster specifieke doelgroepen. De eerste vier jaar na het behalen van mijn diploma heb ik op een andere plek gewerkt en ik ben al een jaren met veel plezier vrijwilliger in de Gehandicaptenzorg.

Omdat ik zoveel plezier en energie uit deze bijzondere doelgroep haal heb ik de keuze gemaakt om binnen deze sector te gaan werken en vond mijn plek bij Tikkie Anders.

Tijdens mijn gesprek met Mark en Stephan werd al snel duidelijk dat Tikkie anders een zorgbedrijf is waar met kennis, passie, warmte en liefde zorg geboden wordt. Ik was direct overtuigd hier heel graag aan de slag te willen gaan.

Wat ik belangrijk vindt is dat er zorg op maat geboden wordt. Dat je voldoende tijd hebt om de zorg en aandacht te geven die nodig is en om een fijne dag te kunnen bieden.

Mijn doel binnen Tikkie Anders is om echt iets te kunnen betekenen voor de kinderen en hun familie/betrokkenen. Zoals de ontwikkeling bevorderen, samen plezier maken maar vooral een lach op een gezicht toveren!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen hele mooie , leerzame, grappige en gezellige momenten te beleven!

Andere Teamleden

Yvonne

Verzorgende IG

Iedere dag wil ik er een feestje van maken, net dat stapje extra zetten.

Lees meer over Yvonne

Larissa

Verzorgende IG

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Lees meer over Larissa

Ans

Begeleidster

Ik werk als begeleidster binnen de dagbesteding van Tikkie Anders. Hoe ik daar terecht gekomen ben is een lang verhaal.

Lees meer over Ans