Larissa

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Ik ben Larissa en ben werkzaam als verzorgende- IG. Na in 2014 afgestudeerd te zijn heb ik zeven jaar in de ouderenzorg gewerkt. Tijdens mijn schoolperiode ben ik begonnen met vrijwilligers werk bij een organisatie die vakanties organiseren voor jongeren met een handicap. Dit doe ik negen jaar en heeft mij het laatste zetje gegeven om de switch te gaan maken naar deze doelgroep.

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Tikkie Anders stelt dingen voorop die ik erg belangrijk vind zoals: dat het kind zichzelf mag en kan zijn, denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

En vooral de 1 op 1 aandacht voor de kinderen en het gezin, waardoor zij met vertrouwen kunnen en mogen groeien.

Ik kijk er naar uit om met en voor jullie te gaan werken en nieuwsgierig hoe ik de kinderen, maar ook zeker mezelf kan gaan ontwikkelen!

Andere Teamleden

Kim

Verzorgende IG / Begeleidster specifieke doelgroepen

Wat ik belangrijk vindt is dat er zorg op maat geboden wordt. Dat je voldoende tijd hebt om de zorg en aandacht te geven die nodig is en om een fijne dag te kunnen bieden.

Lees meer over Kim

Elly

Begeleidster

Ieder mens is uniek en een beperking hoeft in mijn ogen absoluut geen beperking te zijn!

Lees meer over Elly

Manouk

Begeleidster

Ik word blij van het werken met kinderen met een hulpvraag. En mijn dag is pas echt geslaagd als de kinderen een leuke en ontspannen dag hebben gehad.

Lees meer over Manouk