Larissa

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Ik ben Larissa en ben werkzaam als verzorgende- IG. Na in 2014 afgestudeerd te zijn heb ik zeven jaar in de ouderenzorg gewerkt. Tijdens mijn schoolperiode ben ik begonnen met vrijwilligers werk bij een organisatie die vakanties organiseren voor jongeren met een handicap. Dit doe ik negen jaar en heeft mij het laatste zetje gegeven om de switch te gaan maken naar deze doelgroep.

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Tikkie Anders stelt dingen voorop die ik erg belangrijk vind zoals: dat het kind zichzelf mag en kan zijn, denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

En vooral de 1 op 1 aandacht voor de kinderen en het gezin, waardoor zij met vertrouwen kunnen en mogen groeien.

Ik kijk er naar uit om met en voor jullie te gaan werken en nieuwsgierig hoe ik de kinderen, maar ook zeker mezelf kan gaan ontwikkelen!

Andere Teamleden

Evie

Begeleidster

Binnen Tikkie Anders werk ik als Persoonlijk begeleider. De cliënten een fijne dag bezorgen dat is wat telt!

Lees meer over Evie

Fleur

Bewegingsagoog

Elke dag opnieuw onze cliënten, deze bijzondere doelgroep laten zien dat zij veel meer kunnen dan zij zelf én anderen denken is zo gaaf!

Lees meer over Fleur

Rachel

Office Manager / Persoonlijk begeleidster

Mijn motto; We hebben een oplossing, of daar zorgen wij voor.

Lees meer over Rachel