Larissa

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Ik ben Larissa en ben werkzaam als verzorgende- IG. Na in 2014 afgestudeerd te zijn heb ik zeven jaar in de ouderenzorg gewerkt. Tijdens mijn schoolperiode ben ik begonnen met vrijwilligers werk bij een organisatie die vakanties organiseren voor jongeren met een handicap. Dit doe ik negen jaar en heeft mij het laatste zetje gegeven om de switch te gaan maken naar deze doelgroep.

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Tikkie Anders stelt dingen voorop die ik erg belangrijk vind zoals: dat het kind zichzelf mag en kan zijn, denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

En vooral de 1 op 1 aandacht voor de kinderen en het gezin, waardoor zij met vertrouwen kunnen en mogen groeien.

Ik kijk er naar uit om met en voor jullie te gaan werken en nieuwsgierig hoe ik de kinderen, maar ook zeker mezelf kan gaan ontwikkelen!

Andere Teamleden

Amber

Verzorgende IG

Ik vind het belangrijk dat ik een vertrouwde basis voor een cliënt kan zijn, ze de aandacht en liefde kan geven die ze verdienen en nodig hebben.

Lees meer over Amber

Rachel

Office Manager / Persoonlijk begeleidster

Mijn motto; We hebben een oplossing, of daar zorgen wij voor.

Lees meer over Rachel

Ingrid

Verpleegkundige

Liefdevolle aandacht en zorg geven aan het kostbaarste wat ouders hebben: hun kind.

Lees meer over Ingrid