Janne

Sociaal Werker

Met mijn combinatie van persoonlijke ervaring, professionele ontwikkeling en toewijding aan groei, geloof ik sterk dat ik een waardevolle aanvulling ben op het team van Tikkie Anders.
Mijn diepe passie voor het ondersteunen en begeleiden van anderen komt voort uit mijn persoonlijke ervaringen, die me hebben geleerd hoe cruciaal een veilige en ondersteunende omgeving is. De focus van Tikkie Anders op het bieden van een warme en ondersteunende omgeving spreekt me bijzonder aan, en ik zie deze functie als een kans om deze passie om te zetten in tastbare acties.

Het onderscheid tussen “luisteren” en “gehoord worden” is een van de inzichten die mijn kijk op interacties hebben veranderd. Ik begrijp echt de kracht van een luisterend oor, van actieve aanwezigheid en het belang van iemand laten voelen dat ze er niet alleen voor staan. Het is voor mij heel belangrijk om een veilige en vertrouwde plek te creëren waar cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen. Ik heb echt oog voor elke cliënt. Met veel enthousiasme en liefde zorg ik ervoor dat elke dag een fijne en waardevolle ervaring is.

Andere Teamleden

Janne

Sociaal Werker

Met veel enthousiasme en liefde zorg ik ervoor dat elke dag een fijne en waardevolle ervaring is.

Lees meer over Janne

Kim

Verzorgende IG / Begeleidster specifieke doelgroepen

"Wat ik belangrijk vind, is dat er zorg op maat geboden wordt. Dat je voldoende tijd hebt om de zorg en aandacht te geven die nodig is en om een fijne dag te kunnen bieden"

Lees meer over Kim

Zoë

Manager zorg - Lunchroom / Creatief Atelier / Wonen

"Ik ben bij Tikkie Anders helemaal op mijn plek. Ik ben trots als een pauw op al onze kanjers die met volle overgave onze gasten een bijzondere ervaring bieden"

Lees meer over Zoë